Vårt Advisory Board

Vårt Advisory Board (ledningsråd) kompletterar oss med kunskap, erfarenhet och expertis.

Ylva Nyhlen 1 200x300 - Advisory Board
Ylva Nyhlén
VD Sparring Partner Sweden AB


Ylva har ett extra fokus på helheten, både på mjuka och hårda värden.

Hon är en nyfiken civilekonom med master i kvalitets- & ledarskapsutveckling, organisationskonsult och samtalscoach i psykosyntes.

Med en bakgrund som revisor på EY och som administrativ chef och operations manager har hon en lång och gedigen av att arbeta med utveckling av organisation och verksamhet i ägarledda, ideella och noterade organisationer.
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Ann-Charlotte-Beckman-683x1024.jpg
Ann-Charlotte Beckman
VD Make Science ABAnn-Charlotte är en nyfiken person som har förmågan att skapa strategier i tillväxtföretag inom hälsa och life science.

Hon har lång erfarenhet av ledarskap och att bygga upp digitala verksamheter inom hälso- och sjukvård såväl operativt som strategiskt. Var med och byggde upp Netdoktor som VD och delägare. Efter försäljning till Bonnier var hon med och byggde upp Bonnier Healthcare Sweden med Netdoktor som ett av fem bolag.


Verkar idag via “Make Science” som investerare, rådgivare och styrelseledamot för ägarledda bolag inom life science. Ett av dem är Visiba Care som är Nordens ledande plattform för e-hälsa där vårdgivare kan öppna egna digitala mottagningar. Har även över 10 års erfarenhet från läkemedelsindustrin inom olika roller inom sälj och marknadsföring. Senast som ansvarig för lanseringen av Viagra i Sverige följt av en roll i det Europeiska teamet. Styrelseledamot, rådgivare, investerare och talare inom life science.