3 januari, 2018

Om oss

Patienthuset är ett privatägt aktiebolag som har till syfte att öka patientmedverkan i olika slags utvecklingsprocesser inom hälso- och sjukvården. Därför erbjuder vi patientmedverkan till hälso- och sjukvårdsverksamheter, läkemedelsbolag samt företag som är leverantörer till sjukvården.

Vi vill vara en samlingsplats där patienter, sjukvården, läkemedelsbolag, politiker och leverantörer möts. Vi tror på att vi tillsammans kan utveckla sjukvården till den bästa möjliga – för alla parter. Samarbete är nyckeln till en god hälso- och sjukvård!

Vi erbjuder en unik resurs som ger er effektivitet

Genom att anlita Patienthuset får du tillgång till en unik resurs, en konsult som inte bara lever med en kronisk eller långvarig sjukdom utan också har yrkeserfarenheter som kan användas i utvecklingsarbetet. Bland våra konsulter finns till exempel sjuksköterskor, jurister, projektledare, administratörer med flera.

Våra konsulter har inte bara ett eget driv utan brinner också för att hitta effektiva lösningar som kan resultera i bättre processer och minskade kostnader.

Hos oss hittar du patienter som kan

  • föreläsa om sina sjukdomar och upplevelser
  • vara med i styr-/rådgivande grupper
  • delta i utvecklingsprojekt
  • delta i utvecklingen av produkter
  • driva projekt

Välkommen att ta kontakt med oss per telefon 070-288 80 54 eller fyll i nedan formulär så kontaktar vi dig!